7 inspiring places around the world

Heb je nog geen places-I-have-to-visit bucketlist? Zet deze zeven locaties er dan zeker op!

locations2

01. Lake hillier – australië

Dit roze meer ligt in het natuurpark Recherche Archipelago in West-Australië, is ontstaan door een combinatie van algen en bacteriën, die het water roze kleuren.

locations3

02. Hidden Beach – Mexico

Het meer is ontstaan door een militaire ontploffing, begin 20ste eeuw. Dit prachtige strand in Mexico is alleen te bereiken als je door een 15 meter lange tunnel zwemt…

locations4

03. Tianzi Mountains – China

Komen deze bergen je bergen je bekend voor? Dit decor werd gebruikt in de film ‘Avatar’. Deze hoge, smalle bergen werden 380 miljoen jaar geleden gevormd, toen onder water het zandsteen werd weggespoeld.

locations5

04. Tunnel of love – Oekraïne

Deze tunnel is ontstaan doordat de bomen rondom deze spoorweg naar elkaar toe zijn gegroeid. Inmiddels wordt de spoorweg niet meer gebruikt en is het een unieke plek geworden.

locations6

05. Socotra Island – Jemen

Op dit eiland komt allerlei plantenleven voor die je nergens anders vindt in de wereld, onder andere deze boom die ook wel Dragonblood Tree wordt genoemd.

locations7

06. Waitomo Caves – Nieuw zeeland

In de Waitomo Caves zijn duizenden lichtjes aanwezig. Dit zijn eigenlijk gloeiwormen die zorgen voor een sierlijke verlichting.

locations8

07. Antelope Canyon – Arizona, U.S.A.

Na miljoenen jaren heeft water deze canyon uitgeslepen. De kleuren veranderden per seizoen, met heldere kleuren in de zomer en gedempte kleuren in de winter.

Bron: www.skyscanner.nl & www.metrotime.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *