Baby Trend: Monochrome kleding

Dé allerleukste trend op baby-kleding gebied: zwart-wit kleding. Waarom? Dat ga ik je nu vertellen. Er is zó enorm veel leuke kleding te krijgen, dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Een okergele spijkerbroek, een donkerblauw shirt, een shirt met streepjes, een legergroene stoere broek… allen stuk voor stuk juweeltjes uit baby Ben zijn kast, maar ze passen niet overal bij. De ene keer zit zijn (lees: mijn) favoriete shirt nog bij de was, of zit er na zijn fruithapje, banaan tot achter zijn oren. Ik denk dat iedere moeder dit wel herkent. En dan loopt je kind de rest van de dag maar in een niet matchende outfit.

Of dat erg is? Nee, maar het is wel zo leuk als je de deur uit gaat (en we proberen dat elke dag te doen!), dat mensen je niet aankijken alsof je baby zelf zijn kleding heeft uitgekozen. En precies daarom vind ik de monochrome kledingtrend zo enorm fijn! Niet alleen match het met alles, het staat ook nog eens enorm stoer. Bekijk dit moodboard eens!

Om nóg meer inspiratie op te doen en een leuke shoppinglist te maken, heb ik twee setjes gevonden, die onmisbaar zijn deze zomer. Ze zijn allebei van Baby en Peuterkleding, die naast kleding; ook schoenen, speelgoed, en de allerleukste dingen voor de babykamer heeft.

Shopping list, #1
1. Gestreepte newborn beanie € 8,95
2. Brush T-shirt (ook in wit met zwart!) € 15,95
3. Basic zwart rompertje € 7,95
4. Gestreepte harembroek € 16,95

Shopping list, #2
1. Zebra T-shirt € 14,95
2. Panter haarbandje € 9,95
3. Basic zwart luierbroekje € 14,95

En wil je nóg meer in zwart-wit, maar heb je ondertussen wel genoeg kleding?

Shopping list #3
1. Swaddle met ijsjesprint € 19,95
2. It’s partytime, ballonnen 10 stuks € 5,95
3. Kinderservies, ontbijtbord letters € 9,95
4. Zebra hobbelpaard € 115,95
5. Houten letterblokken, alfabet € 74,95

Wil je meer van dit soort leuke kleding en andere spullen vinden? Kijk dan eens op de website www.babyenpeuterkleding.com en lees dit artikel over monochrome kleding.

Dit artikel is in samenwerking met Baby en Peuterkleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *