Big announcement!

Eigenlijk is het maar heel klein nieuws… maar er is een kindje op komst! Zoals jullie natuurlijk aan de foto al wel konden zien, zijn we inmiddels al op de helft en ben ik vandaag precies 20 weken zwanger. Het is allemaal nog heel spannend, op een leuke manier. Elke keer groei je er toch weer meer naar toe, zo hebben we afgelopen week de 20-weken echo gehad en weten we inmiddels wat het wordt! We gaan dit niet verklappen -fingers crossed- en houden het lekker geheim totdat hij of zij er is.

Verder gaat alles helemaal goed! De meeste vragen die ik krijg zal ik ook hier even kort beantwoorden. Ja, ik voel me goed! Gelukkig de hele zwangerschap al en dat maakt het allemaal enorm leuk. Gelukkig heb ik geen last gehad van misselijkheid of andere vervelende zwangerschapskwaaltjes. Natuurlijk heb ik ook wel eens ergens last van, maar niks om over te klagen. Bij mij was dit vooral vermoeidheid en af en toe duizelig, door een lage bloeddruk. Maar het lijkt alsof ik dit ook achter me heb gelaten nu ik op de helft ben. Het is voor mij nu afwachten wanneer ik de baby ga voelen, want helaas is dat nu nog niet het geval, maar het zou zomaar iedere dag kunnen gebeuren. Nog even afwachten!

Maarten en ik zijn al vanalles aan het voorbereiden; we zijn al bezig met de babykamer en we willen nog graag het één en ander verbouwen voordat het zo ver is. Maar verder loopt alles gewoon hoe het loopt en doe ik het rustig aan. Binnenkort zal ik weer een zwangerschaps-update plaatsen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *