Bites We Love

Bites We Love maakt handige portieverpakkingen (40-50 gram) met snacks, op basis van noten, zaden superfoods en chocolade. Er zijn meer dan 50 soorten bites te vinden op hun website en je kunt heel makkelijk aangeven welke je wel en liever niet opgestuurd krijgt. Zo weet je wat je krijgt, maar wordt je toch nog verrast! De bites hebben allemaal hele leuke namen, zoals Nutcase, Ticket To The Tropics of Going Bananas.

bites we love1

Aangezien ik graag bewuste keuzes maak, maar wel af en toe iets lekker wil, lijken mij deze bites ideaal als tussendoortje. Het proces is heel makkelijk, even inloggen op de website, je geeft aan hoe vaak je de bites wilt ontvangen en ze worden automatisch opgestuurd. Handig! Op de website heb ik aangegeven welke bites mij juist wel of minder lekker leken en ik kreeg al snel een pakketje met de 4 verschillende bites.

bites we love2

In mijn pakket zaten dit keer deze vier soorten:
#04 Brainpower, mix van noten, rozijnen, kokoschips en moerbeien
#10 Get Me Going, mix van gebakken en gechocolateerde pinda’s, amandelen en cranberries
#29 Co Co Caramel, mix van paranoten, caramel en kokoschips
#41 Sunday Autumn, mix van paranoten, mango en cranberries

Heel slim; op een kaartje, wat bij je pakket zit, staat op wat de voedingswaarden zijn. Zelf vind ik het altijd fijn om te weten wat je eet.

En? Ze zijn erg lekker! Mijn favoriet was Brainpower, alleen al omdat ik erg van moerbeien houd, maar het is ook een goede combi van hartig met zoet. De Co Co Caramel heb ik door de kwark gegeten als ontbijt. Ook dat is een aanrader! Zo kun je ze meenemen als snack voor onderweg, heerlijk voor ’s avonds op de bank of om je dag goed mee te beginnen.

bites we love3

Je ontvangt per pakket 4 verschillende bites voor €4,95. Je kunt de bites elke week ontvangen, of om de week. Maar je kunt je abonnement ook heel makkelijk op pauze zetten, voor als je bijvoorbeeld even op vakantie bent.

Website: Bites We Love

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *