Boek: On Life, Anna Nooshin

anna 01-3

Het tweede boek van Anna Nooshin ligt nu in de winkel: On Life. Na het succes van haar eerste boek ‘On Top’, gaat haar tweede boek over persoonlijke verhalen, fashion, beauty, reizen, vriendschap, zelfvertrouwen en liefde. Ze geeft een kijkje in haar leven en gaat in gesprek met de mensen die het dichts bij haar staan. Anna kennen we als eerlijk en authentiek, en op deze manier maken we op een persoonlijk vlak kennis met haar inspiratiebronnen.

anna 01-4b

Het nieuwe boek van Anna had ik al ver van tevoren gereserveerd. En hij lag afgelopen donderdag al op de mat. Ik ben er gelijk ingedoken en weer leest het heerlijk weg, zijn het inspirerende verhalen én -niet onbelangrijk- vind ik het erg mooi vormgegeven. Echt een fijn boek om deze zomer in je tas te hebben. Het enige dat jammer is, is dat het een klein formaat is en omdat hij zo snel weg leest heb je ‘m zo uit… Zeker een aanrader, vooral als je een kijkje wilt nemen in het leven van één van de meest invloedrijke businessvrouwen van Nederland.

anna 01-1

Anna Nooshin is medeoprichter van het welbekende NSMBL. Daarnaast is ze sinds dit jaar ook te zien bij RTL Boulevard, waar ze aanschuift als lifestyledeskundige én is ze het nieuwe gezicht van Hunkemöller. Ook volg ik haar al een tijd op youtube, waar ze naast inspirerende video’s maakt over fashion, beauty & lifestyle ook haar dagelijkse leven vlogt. Als je haar nog niet kent, of volgt… you’re missing out!

Anna Nooshin – youtube
NSMBL – website
Boek: On Life – www.bol.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *