Book: On The Go, Rens Kroes

Het derde boek van Rens Kroes! Je kent haar misschien al wel van haar vorige twee boeken, vol met powerfood recepten. Dit keer schrijft ze een net iets ander boek, namelijk met hele handige recepten voor on the go!

rens kroes 32rens kroes 34

“Meeneemontbijtjes, lunchtrommelinspiratie, heerlijke salades voor bij een zomerse picknick, zalig zoet voor tussendoor. Het zijn ongeveer 50 recepten die stuk voor stuk met plezier zijn samengesteld en natuurlijk yummy smaken, goed voor je zijn én die je makkelijk kunt meenemen. Bij alle receptjes vertel ik je ook wanneer je ze het best kunt bereiden, want prepping is everything! En omdat we allemaal steeds vaker on the go zijn, verklap ik je welke  trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Ik geef tips om thuis een heerlijke voorraad op te bouwen, én ik geef precies aan hoe en hoelang je gerechten kunt bewaren. Want hey, een gezonde lifestyle hoeft – óók als je altijd druk bent – helemaal niet ingewikkeld te zijn!”

rens kroes 3 rens kroes 35

En eerlijk is eerlijk, de recepten zijn super easy, handig en ontzettend lekker! Mijn favoriet? De munt-chocodrink op pagina 116-117! Waar ik zelf vaak tegenaan loop, nu ik er meer op let wat ik naar binnen schuif, is dat ik vaak teveel klaar maak, of niet goed wat ik als variatie moet maken. Met deze recepten is dat allemaal verleden tijd. Het is juist de bedoeling om van tevoren je gerechten al te maken, zodat alles klaar staat wanneer je wilt eten. En ook geeft Rens hele handige tips om juist teveel te maken, zodat je de dag erna er alsnog van kunt genieten. Dit boek blijft zeker op de keukentafel liggen!

rens kroes 33

On The Go van Rens Kroes is o.a. te verkrijgen bij www.bol.com en bij de boekhandel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *