De leukste YouTube kanalen (voor mama’s, met mama’s)

1. Wil & Tien
Ik volg Willemijn en Martine al enorm lang, nog ver voordat ze kinderen hadden. Ze zijn zo lekker normaal gebleven en vloggen naast hun leven ook inspirerende verhalen en komische stukken. Heerlijk om naar te kijken! En niet onbelangrijk: hun eerste boek is net uit: 12 maanden zwanger.

2. Hans en Shifra
Dit duo volg ik nog niet zo lang, eigenlijk pas toen hun dochter Zara werd geboren ben ik het kanaal tegen gekomen. Maar ze zijn zooo grappig! Ze vloggen hun leven met elkaar en baby Zara. Op het moment zijn ze aan het vloggen vanuit Amerika, dus je kunt nu gelijk al hun Amerika-vlogs gaan kijken!

3. Oh My Foodness
Sabine Koning blogt en vlogt voornamelijk over eten (een van mijn favoriete dingen of all-time), maar ook vlogt ze eens in de zoveel tijd een week uit haar leven. En zal ze nou net een enorm schattige zoon Vic hebben! Kijken dus.

4. Annic ten Duis
Je kent haar misschien beter als inspirerende zakenvrouw, maar ze is ook moeder van het allerliefste meisje Juliëtte. Naast dat ze haar leven als moeder vlogt, kun je op haar kanaal ook tips en inspiratie vinden voor het ondernemerschap. Dubbel inspirerend dus.

5. The Bucket List Family
Deze ken je misschien al wel, hét reizende gezin! Het enige niet-Nederlandse YouTube kanaal dat ertussen staat. Maar ze zijn zo enorm leuk om te volgen. Inmiddels reizen ze niet meer de wereld rond, maar zijn ze als gezin gesetteld in Hawaii.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *