ELLE magazine drawing competition

Misschien hebben sommigen van jullie het al even voorbij zien komen op Instagram: ik doe mee aan de ELLE Magazine tekenwedstrijd! De wedstrijd liep tot 1 mei 2016 en ik heb het al even geleden ingeleverd, vandaar dat ik het nu met jullie deel.

Zoals jullie misschien weten ben ik ongeveer 4 jaar geleden afgestudeerd als illustrator. Het is en blijft mijn passie om daar mee bezig te blijven. In mijn werkveld als grafisch vormgever kan ik dit goed toepassen en daarnaast illustreer ik vooral voor mijzelf, thuis, waar niemand het ziet. Erg jammer natuurlijk! Dus vandaar dat ik een keer mee doe aan een wedstrijd. Zelf vind ik ELLE een magazine dat bij mij en mijn illustratiestijl past, dus ik ben heel benieuwd of er van ELLE een reactie komt op alle inzendingen, en natuurlijk de mijne. Duimen jullie met mij mee? Hieronder zijn mijn inzendingen te bekijken.

drawings1 drawings2

Volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *