Expo: Star Wars Identities

Oh ja! Weer iets om enthousiast over te zijn! De tentoonstelling van Harry Potter wordt vervangen door een expositie over Star Wars. Als (toch wel) fan, is dit wel weer een hoogtepuntje! Nee, het is geen ‘kunst’ in het ouderwetse woord, maar toch is het kunst. Het tot stand komen van de films en wat er bij komt kijken is, althans voor mij, een ware kunst.

“STAR WARS™ Identities is een unieke tentoonstelling met 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en meer, gecombineerd met een identity quest.
Het verhaal van elk Star Wars personage wordt verteld aan de hand van originele objecten uit de collectie uit de Lucasfilm Archives.

De rijke collectie is vooral gebaseerd op de zes eerste episodes. Daarnaast komen ook items aan bod uit The Clone Wars™ en een aantal uit Star Wars Episode VII: The Force Awakens™. Favorieten als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda, de Millennium Falcon en nog veel meer zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle generaties.”
Voor iedereen die ook fan is, lijkt me dit zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Want zeg nou eerlijk, wanneer krijg je nou zo’n kans! Vanaf 30 september 2017 tot en met 11 maart 2018 kun je de expositie bekijken bij CineMex in Utrecht.
Bron en beelden: www.starwarsidentities.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *