Hip & Mama box

In het verleden heb ik al eerder een Hip & Mama box besteld en voor deze tweede zwangerschap wilde ik dat ook heel graag. Want wat is er nou leuker, dan jezelf een cadeau als verrassing te geven. Want wat erin zit weet je niet…

Dit keer kreeg is weer een abnormaal leuke box, met leuke bruikbare en hebbedingen. Hieronder zie je gelijk wat er allemaal in zat:

Het eerste item is het boek “Mama Kwijt'”, zelfs met baby #2, deze had ik nog niet! En boekjes zijn áltijd goed. Ik merk dat Ben het liefst de hele dag in boekjes bladert. Item twee is Sophie de Giraffe, heel bekend! En een enorm fijne chewie, helemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Als derde een heel lief paar sokjes en als laatste een zak voor de luiers. Ideaal! Dan is dat lelijke pak luiers ineens een mooie eyecatcher in de slaapkamer. Ik had geen van deze items en daarom is het nog extra leuk om te hebben mogen ontvangen. Ik ben er weer erg blij mee!

Ook even tof om te vermelden, je kunt nu ook zélf een box samenstellen en jezelf, of iemand anders cadeau geven. Dus als je niet van verrassingen houd, maar wel een toffe box wil, dan is dat een ideale oplossing. Wil je meer weten? Kijk dan op www.hipenmamabox.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *