Interior: Cognac Couch

De trend van nu, de cognac couch! Ik loop er al een tijd mee, en inmiddels is de aankoop gedaan! Wat is het moeilijk om de perfecte bank te vinden… de ene keer is de shape van de bank niet goed, de andere keer is er niet de juiste cognac kleur te verkrijgen (ik durf best te zeggen dat ik de kleur oranje veracht, en dat de cognac kleur er af en toe behoorlijk dicht bij komt). Weer een ander keer schrik je achterover van de prijs. Anyway, de nieuwe bank is inmiddels onderweg! En daarom laat ik graag wat inspiratie zien van hoe je deze kunt stylen. Een beetje inspiratie voor mijzelf en ook voor jou. Want in elk interieur zou een cognac bank passen!

Op het moment is de muur waar we bank voor gaan plaatsen een vergrijsde petrol kleur, niet te donker, niet te licht. En ik denk dat het goed bij de bank zou passen. Al lijkt een beton-look mij ook erg stoer staan. Alle tips zijn welkom!

cognac couch 02

Inspiratiebeelden: Pinterest.

1 Comment

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *