Interview: Muchable

Romy, nét 20, kun je kennen van haar blog Muchable, Youtube of Instagram. Ze heeft een passie voor illustreren. Ik sprak haar en stelde vragen over lifestyle, travel en inspiration. Benieuwd? Keep on reading!

muchable 02

Wie ben je en waar kennen we je van?
Ik ben Romy, ik ben nét 20, whut 20?! Ik kom uit een dorpje in Groningen, waar ik mijn hele leven al woon. Mensen kunnen mij kennen van Youtube, mijn blog Muchable of mijn Instagram account.

Wanneer ben je begonnen met illustreren?
Ik ben begonnen met het maken van illustraties toen ik 16 was, ik hield altijd al wel van tekenen, maar deed altijd alleen maar een poging toch realistische portretten. In de tweede klas, van mijn huidige opleiding: vormgeving Art&Design, ontdekte ik illustreren en sindsdien ben ik helemaal omgeslagen.

muchable 03

Je bent aangenomen op de kunstacademie van Groningen, nice! Wat ga je doen en wat verwacht je ervan?
Ja, ik was enorm zenuwachtig voor de uitslag, ik ben enorm blij dat ik uiteindelijk ben aangenomen! Ik ga vormgeving studeren en later wil ik mij specialiseren op illustratie. Ik heb de afgelopen vier jaar als een enorm leerzame en geweldige periode ervaren, ik kan mij bijna niet voorstellen dat de kunstacademie dit kan overtreffen. Dus ik hoop vooral op een net zo’n mooie tijd als dat ik heb gehad op mijn huidige opleiding met geweldige vrienden.

Waar vind je jouw inspiratie?
I love Pinterest! Dat ik er niet zonder kan zou een beetje overdreven zijn, maar ik heb al wel heel wat tijd besteed aan searchen op Pinterest, ook Instagram is een grote inspiratiezoekmachine!

Wat is jouw definitie van creatief?
Dit is een enorm moeilijke vraag! Iedereen heeft iets creatiefs in zich, de één alleen iets meer dan de ander. Ik denk voornamelijk dat creativiteit iets heel moois is, dat in heel veel verschillende dingen geuit kan worden.

muchable 04

Wat is je favoriete plek op de wereld?
Op dit moment toch wel mijn bed en kamer, haha! Maar als ik de mooiste plek op de wereld zou moeten noemen dan is dat toch wel Vancouver in Canada!

Waar zou je nog een keer heen willen?
Ik wil nog zoveel dingen bezoeken, maar mijn echte ultieme droomreis zou toch wel zijn om te gaan roadtrippen door Amerika, of toch Nieuw Zeeland? Of Australië? Hmm… er zijn nog zoveel plaatsen en landen die ik wil bezoeken!

Wat staat op jouw bucketlist?
Als ik mijn hele bucketlist hier zou noteren dan zou het wel een heel lang interview worden, maar ik wil super graag mijn hele travel list afwerken, parachute springen, skydiven, een ballonvaart maken… Maar ik wil ook wel kleine doelen behalen of kleinere dingen ooit eens doen, zoals: op een tandem fietsen, mijn rijbewijs halen, onder een sterrenhemel slapen, of in de Flow staan met een illustratie.

Favourite quote?
Op dit moment…

7

Een tip voor creatieve mensen?
Lekker cliché, maar volg je hart, laat je niet tegenhouden door mensen om je heen die niet in jou en je werk geloven. Doe wat jij leuk vindt, want alleen zo ga je gelukkig worden/zijn!

En nog een paar snelle vragen:
Choices - Muchable-small

muchable 06

Lees meer over Romy op haar Blog of volg haar op Instagram en Youtube.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *