Let’s paint it Red!

Een tijdje geleden had ik een aantal festivals en feestjes. En het is heel leuk om dan net even iets leuks te doen, iets anders dan normaal. En daarom heb ik de Color in Mask van Oolaboo uitgeprobeerd, in de kleur Red Gumball, een heldere rode kleur. Ontzettend gaaf! De kleur die uit de pomp komt is echt felrood en ik was erg benieuwd naar hoe het er uiteindelijk uit zou zien. Het leek mij erg heftig om gelijk mijn complete coupe in deze kleur te toveren, vandaar dat ik voor de festivals een aantal gekleurde lokken heb gemaakt.

color in mask1b

“Color in mask is 100% vrij van waterstofperoxide en ammonia en geeft een opvallende glans, intense conditie en een transparante kleur in één simpele behandeling. Color in mask is een hybrideformule voor zowel professioneel- als thuisgebruik. Het combineert de voordelen van een temporele kleur en een masker in één product/behandeling. Hierdoor ontstaat een ultieme synergie met iedere permanente- of semi-permanente kleurbehandeling van het ecolorgy color system.”

Het merk Oolaboo bestaat al meer dan vijf jaar en maken producten voor onder andere haar- en huidverzorging. Het zijn producten van hoge kwaliteit, met de insteek: wat goed is voor je binnenkant, is ook goed voor de buitenkant, linking inner and outer beauty. En ook belangrijk! Oolaboo test niet op dieren.

Mijn ervaring? Wat een geweldig product! Het werkt heel makkelijk, dus wil je na je kappersbeurt je coupe nog eens opfrissen met een toffe kleur, dan kun je dat gewoon thuis doen. En de geur…wat ruikt het heerlijk! Een beetje karamel met koekjes, net stroopwafels.

Na een aantal keer je haar wassen vervaagd de kleur geleidelijk. Wat mij opvalt is dat, ook wanneer de kleur vervaagd, het een hele mooie kleur blijft. Geen gekke vale kleur, maar het blijft een mooie rode tint.

color in mask22

Oolaboo Color in Mask is verkrijgbaar via de webshop van Oolaboo in zes verschillende kleuren, met leuke namen, zoals Red Gumball, Hot Chocolate en Caramel Fudge. Per flacon kost het €38,50. Met een paar lokken – zoals mij – kun je er een flink aantal keren mee doen. Have fun!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *