Magazine: Suikervrij

Deze keer een magazine, en het is er eentje boordevol inspiratie & recepten! Echt een magazine voor mij, Suikervrij. Sinds een jaar ben ik heel bewust bezig met eten en eet ik voornamelijk suikervrij. Af en toe een keer zondigen mag, als ik maar ongeveer 80% gezond eet. Daarnaast houd ik ontzettend van lekker eten, en dat is ook iets wat ik niet op zou geven. Zo wordt je extra creatief met recepten en leer je ook veel nieuwe combinaties kennen. Eten moet leuk én lekker blijven!

Dit magazine staat vol met heerlijke recepten, van ontbijtrecepten, koekjes en taarten tot toetjes en traktaties. Echt heerlijke dingen om te zondigen, maar dan op een gezonde manier!

beeld magazine suikervrij

Mensen vragen vaak aan mij, waarom er bijvoorbeeld suikervrije taarten bestaan, de vraag “Als je bewust met eten bezig bent, eet je toch sowieso geen taart?”. Natuurlijk wel! Voor mij heeft bewust eten te maken met de keuzes die je maakt, ik kan een taart kant en klaar kopen, of er zelf eentje maken, zodat ik weet wat erin zit. Natuurlijk kan ik ook een appel pakken, maar soms heb je ook iets nodig om sane (geestelijk gezond) te blijven.

Dit magazine geeft een grote hoeveelheid gezonde keuzes, die je heel makkelijk zelf kunt maken. Geen gekke ingrediënten, het meeste heb je vast al in huis. Zo heb ik vanavond al even de ‘Banaan-dadelflapjacks’ gemaakt, met: dadels, banaan, vanillearoma, kokosolie, baking soda en havervlokken. Het was heel makkelijk om te maken, 15 minuten voorbereiden en 25 minuten in de oven.. en? Het was heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *