My Favourite Food Books

Weet jij ook niet wat je elke avond op tafel moet zetten? Of wil je soms iets lekkers bakken of maken, maar heb je geen inspiratie? Mijn favoriete kookboeken zorgen ervoor dat je iets lekkers maakt, gezond en met een twist!

FFB - books2

1. Healthy Pleasures – Lisa van Cuijk
Genieten kan ook op een verantwoorde manier. In dit boek, geschreven door Lisa van Cuijk wordt het wel heel makkelijk om je favoriete guilty pleasure om te draaien in iets gezonds! Heerlijke ontbijtgerechten, zoetigheden, avondmaaltijden, hamburgers, pizza, toetjes en taart. Mijn absolute favoriet!

FFB - books

2. Veggie! – Hugh Fearnley-Whittingstall
Groente spelen in dit boek de hoofdrol. Ik ben zelf geen vegetariër, maar ik vind het wel belangrijk om bewust te kiezen. Met dit kookboek, maar je in een handomdraai de lekkerste en meest gevarieerde vegetarische gerecht!

FFB - books4

3. Truly Look to Cook Book – HEMA
Dit supere leuke kookboek is van de HEMA en staat vol met heerlijke gerechten voor de herfst en winter… ja ja, het is dan misschien nog zomer, maar laten we ons zelf alvast voorbereiden. Dat wordt smullen!

FFB - books3

4. De Slowjuice Bar – Erin Quon
Dit boek is in de heathy kringen al een vast item. Maar het is echt een go-to boek voor slowjuice inspiratie! Na een tijdje heb ik altijd de vaste ingrediënten waar ik naartoe trek en ben je soms even toe aan een verrassende twist. In dit boek vind ik altijd weer inspiratie om een nieuwe, smaakvolle juice uit te proberen!

Ben je ook toe aan een beetje (healthy) inspiratie? Pak er dan één van deze boeken bij. Vergeet niet om te genieten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *