My Favourites from America

Natuurlijk hebben we vanalles geshopped in Amerika! Dit zijn mijn lievelingsitems en aanraders voor wie er binnenkort ook heen gaat.

fav-america012 fav-america0131. Bomber Jack, iets dat nog in mijn collectie ontbrak. Een statement item, die lekker op valt. Deze Bomber is van Charlotte Russe. Ik kende het merk niet, maar het was een fijne winkel om te shoppen en vriendelijke personeel. Gekocht in Las Vegas!

2. Een simpel T-shirt dat overal bij past van, zoals er groot op staat, van het merk Vans. Het merk ken ik zeker, vooral van vroeger (mag ik al van vroeger spreken?) toen ik meer skate-kleding droeg. Ik kan dit shirt online niet vinden, maar er zijn nog meer toffe Vans shirts: hier.

3. Mijn meest goedkope, maar meest waardevolle aankoop. Ergens gevonden in een winkel bij Pier 39 in San Francisco. Mijn ‘California’ ketting. Love it so much!

4. De aankoop die ik al wilde doen in Nederland, maar er steeds niet aan toe kwam. Dus heb ik ze, ook voor de herinnering, gehaald in Amerika! In de Adidas winkel bij Union Square in San Francisco. De super fijne, zal ik nooit spijt van krijgen: Stan Smith Adidas met groene achterkant.

Ga je binnenkort ook shoppen in Amerika? Of ben je al geweest? Laat me weten wat jou favoriete aankopen waren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *