Online op Etsy.com

Het was weer tijd om iets van mijn bucketlist af te strepen. Een webshop openen is één daarvan! Wel een grote stap om dat uit het niets te doen, dus vandaar dat ik begin bij Etsy.com Een enorme community, waar ik zelf al langer deel van uit maak en de mooiste spulletjes vindt. Maar zelf was ik er nog niet te vinden. Dat is sinds afgelopen weekend veranderd!

Je kunt mijn Etsy shop vinden onder de naam StudioMadeNL (klik hier om erheen te gaan). Je vindt er nu verschillende posters en postcards. Met mijn eigen ontwerpen en illustraties. Wat is nou toffer dan dat?! Langzamerhand wordt de shop natuurlijk uitgebreid, maar voor nu staan er een aantal favorieten online, waarmee ik hopelijk kan starten. En eerst af ga wachten of andere mensen net zo enthousiast zijn als ik!

Wellicht dat er in de toekomst naast Etsy ook een ‘echte’ webshop komt, maar je moet ook nog (voor eventjes dan) dromen blijven houden.

En voor iedereen die dit artikel leest en graag wat wil kopen via de Etsy shop, laat het mij via een persoonlijk bericht weten en je ontvangt tot 1 december 2017 20% korting!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *