Pregnancy Update #3 – 36 Weeks

Zo! Laat ik even heel cliché beginnen: wat gaat de tijd snel! Maar serieus. Wat gaat de tijd snel! Afgelopen week was mijn laatste week werken en ben ik vandaag gestart met mijn zwangerschapsverlof. Heel raar! Ik heb er nog steeds geen gevoel bij, het voelt alsof ik een lang weekend in ga. Afgelopen vrijdag had ik dan ook een super lief afscheid/vrijdagmiddagborrel op het werk.

En gisteren kwam ik thuis en stonden daar ineens allemaal lieve mensen in mijn huis! Surprise babyshower! Wat ontzettend leuk, dat had ik totaal niet verwacht. Ik ben echt zo ontzettend verwend, zowel vrijdag als zaterdag dat ik hier zeker wel de laatste paar weken op kan teren.

Wel voel ik de drang om alles op te ruimen en schoon te maken #nesteldrang, I know. Vanochtend ben ik gelijk aan de gang gegaan, maar ik heb wel met mezelf afgesproken om één ding per dag te doen. Ik ken mezelf, daar kan ik in doorslaan als ik geen doelen (restricties) stel. Dus heel interessant, vandaag is het de was en kleine huishoudelijke dingen die nog liggen en dan kan ik daarna beginnen met extra opruimen en schoonmaken.

Verder gaat het heel goed met mij en de baby! We groeien goed verder en naast dat ik wat minder goed slaap en af en toe last heb van mijn bekken en dikke voeten en enkels, heb ik nog steeds niks te klagen, prima te doen (even afkloppen). Maarten heeft alleen last van mijn nachtelijke wc-bezoekjes en het feit dat ik (volgens hem: extreem) langzaam loop, haha. Ik merk wel dat ik alles heel spannend vind, niet per se eng-spannend, maar vooral leuk-spannend. Ik ben heel benieuwd om de baby te ontmoeten en hoe alles daarna gaat verlopen. Volgens mij hebben we alles goed voorbereid, maar plannen is toch niet te doen. Die opmerking/tip krijg ik ook van iedereen, gewoon allemaal over je heen laten komen. Dus dat ga ik maar gewoon doen.

 

 

1 Comment

Add Yours
  1. 1
    Sharon W

    Wij zijn ook benieuwd om de baby te ontmoeten!! ;D Yaaaaaayyy! En was leuk om er ff een gezellig feestje van te maken bij jou thuis! Surprise!
    X Sharon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *