Quote of the day

Life is what happens, when you go offline.

En precies dit gebeurde! Mijn dierbare laptop hield ermee op. Wat gek om ineens een ‘apparaat’ te missen, iets waar je -blijkbaar- toch vaker tijd mee door brengt dan je denkt. Even ’s ochtend mijn mail checken, een artikel schrijven, YouTube filmpjes ter ontspanning kijken, muziek aan en gaan, een adres opzoeken op Google Maps… en ga maar door!

Helaas was dit het moment dat onze wegen zich zouden scheiden. Ach, ik had een backup, mijn harde schijf kon gewoon worden overgezet, no worries. En toch ook wel even weer lekker hoor! Nu op mijn verse, nieuwe, helemaal lege nieuwe computer ga ik weer een frisse start tegemoet… want we weten allemaal dat we ook teveel zooi bewaren. Ben je dan weer mooi vanaf.

Twee dagen zonder laptop. Who cares. Zouden we vaker moeten doen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *