Review: Hip & Mama Box

Soms zijn er van die dingen in het leven waar je gewoon ontzettend blij van wordt. Zo ook de ‘Hip en Mama Box’! Het is een verrassingspakket, zoals je ook wel kent van de beautyboxen, alleen dan is de box samengesteld voor zwangere vrouwen en nét moeders. Met, zoals de naam al zegt, hippe en leuke items die je waarschijnlijk nog niet hebt.

De box heb ik heerlijk voor mezelf besteld als cadeautje, toen ik ongeveer 28 weken zwanger was. En natuurlijk om er ook een review over te schrijven, maar(!) ik was vergeten dat ik de ‘cool guy’ box had besteld en dan zou iedereen al weten dat het een jongen zou worden. Dus vandaar dat deze review nu pas online komt, nu dat ons jongetje al is geboren. Het is ook de baby-box ‘Baby here I am’. Deze box is voor als je nét een baby hebt gekregen, dus dat past in ieder geval mooi.

De box was al super snel binnen, al met 3 dagen kreeg ik het pakketje thuis geleverd. Daarnaast houd ik er van als dingen zo mooi ingepakt zitten, een echt cadeautje om uit te pakken! Het zit allemaal in een mooie, maar simpele bruine doos, die is aangekleed met een passende sticker en touw met houten hanger eraan, waarop de naam van de box staat. Binnenin zit een papiertje, met sticker (weer zo mooi) en daarna zie je de producten die in de box zitten. Wat een leuke verzameling! En inderdaad, leuke items die ik nog niet heb.

Als eerste een Naïf wasgel, echt een toppertje. Ik heb al een paar bad-items van Neutral, parfumvrij en zonder bullsh*t. Maar Naïf doet daar ook aan. Zeker een fijne aanwinst, ook voor de gevoelige huidjes. Als tweede een hele mooie zwart-witte hydrofiele doek van 60×60, past perfect in de stijl die wij mooi vinden. Lekker stoer, maar ook eenvoudig. Komt altijd van pas. Dan een houten slinger met tipi’s eraan, als decoratie voor de babykamer. En mijn favoriet, een hip koffertje met oogjes erop. Leuk om mee te geven/nemen als we uit logeren gaan. Maar staat ook erg tof in de babykamer als item nu.

Ik ben dus erg enthousiast over de box, hele leuke en bruikbare spullen, die we inderdaad nog niet in huis hadden. Alle items passen erg goed bij ons, ik zou ze zelf ook zo hebben kunnen uitzoeken. Houd jij dus ook van hippe items voor je baby, maar kun je in de winkel niet altijd iets leuks vinden? Probeer dan zeker zo’n box uit!

De ‘Hip en Mama Boxen’, zijn er in verschillende varianten verkrijgbaar, vanaf dat je net zwanger bent, totdat je baby 5 maanden oud is. Ook zijn er af en toe speciale boxen verkrijgbaar, zoals een vader- of moederdag box. En je kunt -heel fijn- een losse box bestellen, of zorgen dat je niks mist en een abonnement afsluiten. Wil je meer weten en de boxen bekijken? Ga dan naar www.hipenmamabox.nl 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *