Review: Hot Spoon Tea

Vandaag heb ik weer een review voor jullie! En wel een hele fijne, want als er iets is waar ik van houd, dan is het thee. Ik drink het liefst de hele dag thee (en water – koud). En nieuwe smaken uitproberen is iets dat ik vaker doe. Deze speciale thee had ik een tijdje terug cadeau gekregen, fijn! Ik had de thee gelijk uitgeprobeerd en dacht toen, dáár moet ik een review over schrijven! Nu ik deze review schrijf, een aantal weken later, drink ik de andere ‘spoon’ op, en ja hoor. Ik weet weer precies waarom ik dit met jullie wil delen.

“Vul een kop met kokend heet water en het feestje kan beginnen. Want de TuTu HotSpoons zijn een houten lepel, een (h)eerlijke combinatie van biologische kruiden en natuurlijke zoetheid in één. Met een interessant verhaal, want de HotSpoons worden met de hand gemaakt in kleine aantallen. Zonder E-nummers, conserveermiddelen en gluten.”

Dit is de officiële beschrijving, maar wat je natuurlijk nog veel liever wilt weten, hoe smaakt het?! Ik heb de variant ‘Peppermint’ uitgeprobeerd, en ik houd sowieso wel van frisse smaken. De smaak is fris, maar subtiel: niet alsof je tandpasta aan het drinken bent. De kleine blaadjes verspreiden zich mooi in de thee en de smaak smelt langzaam in je kopje. Niet alleen lekker, maar ook leuk om te zien! En zoals de beschrijving ook zegt, is het een biologisch product, zonder conserveermiddelen en E-nummers. Heel fijn en voor mij zeker een extra pluspunt!

TuTu HotSpoon is beschikbare varianten: Camille, pepermunt, tijm en mix. Te verkrijgen in verschillende biologische winkels en ook online (zoek even op TuTu HotSpoon).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *