Review: MyMuesli

Afgelopen week kwam mijn pakketje binnen van MyMuesli. Een merk dat ik online wel eens voorbij zag komen, maar waarvan ik niet precies het concept zag. Uit nieuwsgierigheid ben ik toch even op de website gaan kijken, ook omdat ik een kortingscode had. En ik was blij verrast! Er zijn veel verschillende soorten muesli en havermout om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor weinig suikers (top!), muesli dat speciaal op de sportievelingen is afgestemd met veel proteïne, of voor een paleo levensstijl. Daarnaast gebruiken ze alleen ingrediënten die 100% biologisch zijn. Ze spelen daarmee zeker in op de trends van nu.

Dus ook ik heb een bestelling geplaatst, om het eens uit te testen! Op het moment ben ik zwanger, dus mijn keuzes worden daar zeker door beïnvloed. ‘Normaliter’ zou ik alles uitpluizen en kiezen voor een variant met veel goede vezels en weinig suikers. Nu heb ik vooral gekozen wat me lekker leek. Wel heel handig, álles kun je nalezen op de website. Van ingrediënten, allergieën, welke smaak het heeft (meer zoet, of meer zuur, etc.), voedingswaarden en in welke categorie de muesli past. Bijvoorbeeld ‘hoge voedingsvezels’, ‘vegan’, ‘gentechnologievrij’ of ‘lactosevrij’. Zelf vind ik dat altijd een pluspunt, dat een bedrijf zo transparant is.

Het pakket ziet er heel tof uit met z’n statement roze kleur. Ik houd wel van een goede verpakking. Dat was trouwens ook één van die dingen, waarom ik overstag ging… een goede verpakking. Staat in ieder geval top op je keukenplank! Anyway, Naast het six-pack met to-go producten heb ik twee soorten muesli besteld: ‘Honey & Nuts’ en ‘Berry White Choc’ (love the name!).

De to-go smaken bestaan uit: appel-amandel-granola, berry-muesli, blueberry-muesli, berry-white-choc, bircher-muesli en chocolate-muesli. Allemaal smaken die me wel aanspreken, juist de variatie is iets waar ik wel van houd. Iedere ochtend hetzelfde eten wordt ik niet blij van (elke ochtend muesli, trouwens ook niet). Het zijn hele handige verpakkingen, juist wanneer ik ’s ochtends een keer moet opschieten, skip ik even mijn ontbijt en eet ik deze een half uurtje later gewoon op mijn werk. Want je hoeft er allemaal maar yoghurt bij te doen en je bent al klaar!

De groot verpakkingen gaan trouwens best een tijdje mee! Nu, een week later zijn we nog niet half in. Mijn favoriet is trouwens ‘berry-white-choc’, heerlijk met stukjes witte chocolade en het zure van de frambozen. Ik combineer de muesli zelf met wat vers fruit, zodat het wat meer vult en het uiteraard lekkerder maakt. Wanneer de muesli op is, ga ik zeker een nieuwe bestelling doen. Eentje waar ik eerst even wat onderzoek doe naar de ingrediënten, dat wel.

Meer weten? Ga dan naar de website van MyMuesli.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *