Review: Restaurant FINN

Zo, dit is alweer een tijdje geleden! Maar ik was ‘m niet vergeten en daarom zeker een review waard. Samen met drie vriendinnen hadden we een gezellige lunchafspraak in Almere. Hoezo Almere? Nou dat ligt ergens tussen ons allemaal in.. de ene woont in Amsterdam, een andere vlakbij Zwolle en één, net in Friesland, en dat terwijl ik zelf vlakbij Arnhem woon. Dus ja, als je dan toch op pad gaat, dan is het altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken.

En zo vonden wij Restaurant Finn in Almere. Een erg leuke en gezellige plek met vriendelijk personeel. Na een drankje vooraf, wachtend tot iedereen er was, namen we plaats aan een gezellige tafel bij het raam. De inrichting is heel leuk modern, industrieel, maar met warme houten elementen. Het heeft een heerlijk huiskamergevoel!

Het eten was super! Daar gaat het natuurlijk ook om. Veel verrassende lunchgerechten, van burgers & tosti’s, maar ook salades en vlees van de grill. Samen hebben we hier uitgebreid gegeten en hebben we uiteindelijk flink wat uurtjes bijgekletst. Mijn favoriete drankje: de muntthee, altijd lekker!

Naast het restaurant hebben ze ook hotelkamers en zalen, voor zakelijke meetings of feesten. Ben je benieuwd en wil je hier ook wel een keer lunchen? Het adres is: Koopmanstraat 3-7 in Almere. www.finnrestaurant.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *