The Best Youtube Food Channels

Wat ik het leukste vind in mijn vrije tijd, is op internet, en specifiek op YouTube rondneuzen voor leuke recepten en andere food gerelateerde dingen. Wat is er nou niet leuk aan! Het is inspirerend, leerzaam… oke… het is gewoon erg satisfying om te kijken naar lekker eten! En het daarna (if possible) zelf te proberen. Ik zie mezelf als gevorderde beginner. Ja ik kan meer dan een ei bakken en ik red me prima in de keuken, maar ik zie mezelf niet 2 uur lang ploeteren en de meest fancy technieken uitproberen om een gerecht op tafel te krijgen.

Kun je je hierin herkennen? Check dan zeker deze food channels op YouTube:

https://youtu.be/wCvpo4qB_rM

1. Foodgloss, ofcourse! Onze eigen Nederlandse Frances, die ontzettend lekkere recepten maakt. En, niet geheel onbelangrijk, heel fijn uitlegt hoe je het aan moet pakken!

2. Hilah Cooking. Ik hou van haar humor & korte simpele video’s. Leuk om tussendoor te bekijken. Goed om te weten: everything is made from scratch!

3. Laura in the Kitchen is heel Amerikaans gepresenteerd, maar maakt hele lekkere dingen die ook goed zelf te maken zijn!

4. Cooking With Dog komt uit Japan en is vooral heel grappig om naar te kijken. Af en toe hoor je wat Japans en als je goed luistert is de voice over zelfs in het Engels…

https://youtu.be/zP55VMW8sj0

5. The Simple Cooking Channel komt uit Australië en, zoals de naam al doet vermoeden, staat vol met simpele recepten en dingen die je altijd al had moeten kunnen maken, zoals Fudge, Chicken Nuggets en je eigen Gummy Bears.

Enjoy!

 

1 Comment

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *