The start of something new

Een blog. In het verleden heb ik al verschillende websites en andere mogelijkheden verkend om een inspiratiebron te creëren. Toch is het elke keer weer het geval, vooral met social media, dat je weer met je tijd mee moet gaan. Zo ben ik ooit begonnen met CU2, waar ik mijn basiskennis html op heb gedaan, daarna kwam hyves, facebook, en de rest kennen we. Een blog is toch een manier om alle creatieve ideeën en inspiratie op te plaatsen, en te blijven plaatsen, want het blijft bestaan.

So let’s start!

beeld san

Laat ik beginnen met mezelf even kort voor te stellen: ik ben Sandra, heb een opleiding in grafische- en multimedia vormgeving afgerond en daarna een studie illustratie aan de kunstacademie gevolgd. Mijn interesse is erg breed en ik denk je dat ook terug gaat zien komen op deze website. Van lifestyle inspiratie, healthy food items tot design-uitingen. Ik ga niet alleen artikelen schrijven, maar ook creatieve dingen voor jullie maken.

Wil je feedback geven? Mail dan naar: info@blogmeaway.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *