Toffe Tosti’s

Inmiddels zitten ze er al even; de Tostibar in Arnhem. Het begint een ware hype te worden, na alle groene, gezonde tentjes, komen nu ook de ‘gewone’ foodlovers aan bod. Want zeg nu eerlijk: een tosti kan altijd. Wel willen we natuurlijk een luxere, meer bijzondere en smakelijkere versie dan die we zelf kunnen maken. En dat is bij de Tostibar zeker geen probleem!

Wat mij erg aanspreekt is dan ze werken met mensen uit de buurt, zoals Bakkerij Tom van Otterloo uit Arnhem en seizoenproducten om de beste smaakcombinaties te maken. Hier is zeker weten over nagedacht! Je kunt bij de Tostibar een heerlijke tosti eten, of to-go meenemen. Daarnaast serveren ze ook starters & sweets, met onder andere bananenbrood of een citroen-meringuetaartje. Ook hebben ze veel keus in drankjes, van koffie of thee (de luxe versies!), fris of een gezond sapje, gemaakt door het bedrijf ‘Sapje’, zijn dit heerlijke slowjuices. Als je er ’s avonds nog even blijft hangen kun je ook over gaan in de borrelkaart, met hapjes en een gepast biertje of wijntje erbij.

De Tostibar is elke dag open voor ontbijt, lunch en een borrel. Wil je meer weten of de kaart bekijken? Ga dan naar www.detostibararnhem.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *