Top 3: Free Stock Sites

Stock websites. Dat is iets dat iedere vormgever fijn vindt! Niet alleen om te gebruiken, wat we natuurlijk ook doen, maar ook om inspiratie op te doen. Deze drie websites hebben -naar mijn keuze- de mooiste gratis beelden! Laten we dus snel gaan kijken…

1. Pexels

Mooie variatie aan beelden én, wat ik heel belangrijk vindt, bijna alle beelden zijn van hoge kwaliteit. Ik bedoel hiermee niet de afmetingen, maar de inhoud, compositie, het beeld zelf. Ik zie bij elke beeld mooie vormgeving ontstaan! That’s what I like!
www.pexels.com

2. Unsplash

Van deze website krijg ik elke week een mailtje met nieuwe beelden, en ze stellen nooit teleur! Wel is het soms even zoeken als je iets inhoudelijk passend zoekt, maar daardoor wordt je ook weer creatief.
www.unsplash.com

3. Pixabay

And last, but not least: Pixabay. Bestaat al best een lange tijd, waardoor de database groot is. Wat je ook zoekt, het is wel te vinden! Het nadeel is dat niet alle beelden even goed -creatief- te gebruiken zijn. Maar het is dan ook aan jezelf om de mooie beelden er tussenuit te pikken!
www.pixabay.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *