UPDATE: Het derde trimester!

Hoera! Als ik dit schrijf zijn we alweer in het derde trimester aanbeland. Misschien lekker cliché, maar wat gaat deze keer ontzettend snel! Ik tel al af naar de feestdagen, want dan ben ik vrij en gaat daarna mijn verlof in.  Aan de ene kant is het zooo enorm leuk en kijk ik er enorm naar uit om er een kleine kruimel bij te hebben en aan de andere kant heb ik totaal geen idee wat ik moet verwachten met 2 kids. Het komt vast allemaal goed, we hebben veel mensen om ons heen die het nét zo leuk vinden als ons en voor ons klaar staan.

Inmiddels hebben we de meeste spullen al wel bij elkaar en meer. Dat is wel handig van een tweede, de meeste dingen hoef je niet opnieuw aan te schaffen. Alleen Ben heeft een nieuwe kamer gekregen en we hebben een extra set met een ledikant en commode (via Marktplaats, wij zijn fan!). Maar verder geen grote dingen die we (opnieuw) moeten aanschaffen.

What to do?
Dat terzijde, denk ik er nog wel over na hoe het straks moet om met 2 kids alleen naar buiten te gaan… Dat lijkt me aan de ene kant een hele onderneming en aan de andere kant, moet je dat ook gewoon doen. Ben is net een beetje aan het lopen, dus een uur wandelen wordt het straks nog even niet. Dus hij zal grote stukken wel in een kinderwagen moeten. Dus de allerkleinste zou in een draagzak kunnen. Of Ben kan op een meerijdplankje. Dat zijn nu mijn twee opties.

Ik besef me nu, dat mijn ‘levensvragen’ van dit moment voor anderen sooo boring kan zijn. Hah! Laten we er maar een #momlife aan toevoegen. Anyway, als iemand tips heeft, let me know!

What I want
De vragen omtrent de bevalling beginnen ook al. Ik heb nog geen idee mensen! Het enige dat ik weer is dat ik sowieso in het ziekenhuis moet bevallen, omdat Ben met een keizersnee is geboren.

Daarnaast heb ik nog een hele to-do lijst die ik wil afwerken, het liefst voor het einde van het jaar, maar ja, dat is dus nog maar ongeveer 6 weken, waarvan er 5 volgepland zijn en nog een week kerst. Vooral met dingen die ik nog wil opruimen en schoonmaken, want daar komt straks de eerste tijd toch niks meer van! Dan kun je het maar beter gedaan hebben. We zullen zien.

Nu eerst even genieten mensen! Net zoals we dit weekend in het bos hebben gedaan. Wat is de herfst toch een fijne tijd! Maar eerst koffie, want mijn (nu nog) kleinste kruimel ligt nog heerlijk te slapen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *