Wie is de mol #2

Okay, we zijn alweer een aantal afleveringen verder. Maar de grote vraag blijft natuurlijk, wie is de mol?! De vorige aflevering was een geweldig spektakel, met voor hun leven rennende kandidaten, die werden opgejaagd door cowboy, een ware chaos bij het zoeken naar geld in een hooiberg en dan nog die enorme bedragen die werden geboden voor jokers… jokers!

Wat een chaos deze aflevering, eentje waarbij de mol zijn handjes dicht mocht knijpen… of heeft de mol er net zo hard in meegedaan. Het zou toch niet opvallen! In ieder geval weten we wel, fanatieke Sigrid was niet de mol. Had ik ook wel verwacht, ze deed enorm fanatiek mee als kandidaat.

En wat het vervelende is, de mol wist natuurlijk al lang dat er nog enorm veel geld uit de pot zou worden gespeeld, dus hij kon gewoon net zo goed mee doen als de kandidaten. Dus eigenlijk zijn we er afgelopen afleveringen weinig mee opgeschoten. Wat een aantal goede zetten van de mol deze aflevering zouden kunnen zijn:

– Sanne, die verwarring veroorzaakt, door het allemaal maar eng te vinden.
– Jeroen, die heel slim de taak als penningmeester op zich nam.
– Jochem en Immanuelle, die heel laag inzetten op de jokers, maar daarna wel keihard mee meebieden.
– Diederik zegt tijdens het bieden op de jokers “if you can’t beat ‘em, join them!” Bedoeld hij zichzelf daarmee als mol?
– Thomas daarentegen bied erg graag mee, en laat het bedrag hoog oplopen, maar maakt het elke keer niet af, misschien om niet schuldig te lijken?

Oh, en de titel van de aflevering: ‘Meer dan normaal”, gaat dat misschien over Thomas, die meer geld dan de andere kandidaten kon verdienen, door als laatste te gaan in de lasso-opdracht? Of misschien over Jochem, die meer dan normaal bondjes sloot. Het is niet meer te doen! Ik ga nog even verder spreiden op iedereen, maar stiekem zit ik op Jeroen!

wieisdemol01-12

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *